Webinar: Putovanje ka hiperautomatizaciji sa RPA

Udruženje za digitalnu transformaciju Bosne i Hercegovine (UDT BIH) 22.12.2020. u saradnji sa firmom Ibis instruments d.o.o. organizuje webinar “Putovanje ka hiperautomatizaciji sa RPA”.

Predsjednica Udruženja banaka BiH je nedavno izjavila da se za 2020. godinu očekuje pad prihoda bankarskog sektora BiH, i do 20%. UDT BIH vjeruje da su prihodi za 2021. godinu pod velikim upitnikom. 

Slična situacija je i u drugim industrijama. Jedan od strateških pravaca bankarskog sektora je upravo optimizacija troškova. Robotic Process Automation (RPA) je alat koji može značajno automatizirati rutinske poslove i povećati efikasnost poslovanja.

Saznajte kako uz upotrebu RPA rješenja automatizirati rutinske zadatke. Takva automatizacija počinje sa digitalizacijom poslovnih procesa, proširuje se kroz mogućnosti napredne automatizacije vještačkom inteligencijom (AI) i analitikom, a zaokružuje se sa robotskom augmentacijom manuelnih aktivnosti (RPA).

Prijavu na besplatni webinar možete izvršiti ovdje.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.