Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Informacije

Njemačke kompanije traže dobavljače iz BiH!

Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), pozivaju Vas da budete dio regionalnog B2B projekta

Pročitaj više
Informacije

Platforma za e-trgovinu

Kreiranje web shop-a koji će zadovoljiti potrebe kupaca je složen posao, Mnoga mala i srednja poduzeća nemaju dovoljno znanja ili resursa za uspješno iznesu svoje online poslovanje a i nije jednostavan način stvoriti vlastiti tim koji može uspješno voditi online poslovanje za mala i srednja poduzeća jer i cijena je važna briga za svakog menadžera.

Pročitaj više
Informacije

Proglašeni pobjednici 48-časovnog hakatona “Digitalizacija prodaje”

Prethodnog vikenda (od petka 23.04. do nedjelje 25.04.) u organizaciji Centra za digitalnu transformaciju pri Privrednoj Komori Republike Srpske i uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, organizovan je hakaton na temu ”Digitalizacija prodaje”.

Pročitaj više
Informacije

Budućnost sigurne digitalne transformacije — Pređimo sa strategije u akciju!

Kako kreirati kvalitetnu strategiju i izbjeći prijetnje koje digitalizacija poslovanja donose u današnje vrijeme smo saznali u razgovoru sa Arminom Talićem, savjetnikom za digitalnu transformaciju angažiranim od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u BiH i Aidom Bejtula, voditeljem prodajnog i marketing tima kompanije QSS, vodeće u pružanju naprednih IT profesionalnih servisa, Cloud tehnologije i Software development-a.

Pročitaj više
Edukacija

4 koraka do rješenja IT problema u vašoj firmi

Imate problem u poslovanju a koji je vezan za IT? Smatrate da možete unaprijediti svoje poslovanje koristeći digitalnu tehnologiju? Želite da ubrzate i optimizirate svoje poslovne procese? b2bit.ba spaja mala i srednja preduzeća sa IT firmama u BiH.

Pročitaj više
Informacije

Konferencija Forward 2020

Cilj „Forward“ konferencije i ove godine je stavljanje na dnevni red aktuelnih tema iz svijeta ekonomije i IKT-a, a koje imaju direktan uticaj na razvoj privrede i kvalitet života samih građana.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.