Podrška

PODRŠKA

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije o web aplikaciji, pomoć prilikom registracije ili neka druga vrsta asistencije naš tim za podršku vam stoji na raspolaganju.

Pridružite nam se.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

b2bit.ba je online platforma koja podstiče saradnju malih i srednjih preduzeća sa IT kompanijama u Bosni i Hercegovini. Također, kroz edukativne tekstove podiže stepen znanja malih i srednjih preduzeća u oblasti korištenja digitalnih tehnologija u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja. 

Ova platforma je namijenjena malim i srednjim preduzećima iz Bosne i Hercegovine prvenstveno iz sektora obrade metala, obrade drveta i turizma kao i IT kompanijama iz Bosne i Hercegovine koje imaju interes da razvijaju svoje proizvode i usluge na domaćem tržištu.

Online platforma b2bit.ba funkcionira tako što kroz registraciju mala i srednja preduzeća predstavljaju svoje poslovne probleme za koje smatraju da ih mogu riješiti putem digitalnih tehnologija, a IT kompanije predstavljaju svoja rješenja putem kojih mogu riješiti poslovne probleme malih i srednjih preduzeća.

Zainteresovane kompanije treba da se registruju na sistem putem registracije, te da objave detalje o poslovnom problemu koji žele da riješe (mala i srednja preduzeća) ili da objave detalje o uslugama koje pružaju (IT kompanije). Također, uvidom u objavljene podatke mogu direktno kontaktirati kompanije koje smatraju pogodnim za saradnju.

Da bi uvijek bili informisani o dešavanjima na platformi b2bit.ba možete se prijaviti na naš Newsletter te pratiti na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin i Youtube

U slučaju da vam je potrebno dodatno pojasniti određene nejasnoće u vezi platforme možete nas kontaktirati putem kontakt forme u nastavku.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Saglasan sam sa politikom privatnosti    Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


    Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
    NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

    Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.