Prva “E-commerce Akademija“ u Bosni i Hercegovini.

Asocijacija eComm u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizira prvu “E-commerce Akademiju“ u Bosni i Hercegovini.

Akademija je kreirana u cilju unaprjeđenja internet trgovine na našem tržištu. Uključuje edukacijski program u trajanju od 40h interaktivnih online modula, kroz koje će učesnici dobiti znanja iz oblasti internet prodaje, ali i kupovine. Edukatori na Akademiji biće:

  • Jasmin Marić, Business developer ispred OLX-a,
  • Ivan Tanasković, e-commerce lead za L'Oréal Adria-Balkan,
  • Marijana Dimitrić, Regional Head of E-Commerce – Sport Vision Group,
  • Andraž Gavez, Founder and CEO of BAM – become a master
  • Edin Halilović, CoFounder & CEO – Lilium d.o.o.

20 polaznika spomenute edukacije će nadalje imati priliku da pohađaju personalizirani mentorski program, gdje će se moći fokusirati na praktičnu primjenu novih znanja I po mjeri svojih potreba.

više informacija na: https://e-commerce.ba/akademijaIzradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.