“Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata” – prijavite se na hibridnu radionicu!

Projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, koji finasira vlada Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u cilju povećanja kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju, za mala i srednja preduzeća organizira besplatne edukacije na temu digitalne transformacije, koje prisutni mogu direktno primijeniti u svojim kompanijama.

Besplatne edukacije funkcioniraju kao treninzi (uživo), radionice (uživo i online) i webinari (online), pri čemu teme koje budu predstavljene na treninzima i radionicama će biti detaljnije obrađivane na webinarima, uz navođenje konkretnih primjera na kojima učesnici mogu bolje razumijeti koristi koje donose određene digitalne tehnologije, rješenja i poslovni modeli.

Cilj naredne radionice, koju GIZ organizira u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske, uz podršku Evropske mreže preduzetništva (EEN), je omogućiti učesnicima i učesnicama da unaprijede znanje i razmjene iskustva  u oblasti istraživanja tržišta digitalnog marektinga, brendiranja, elektronske trgovine  i unapređenja  poslovnih operacija.

Radionica „Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata“ održat će se u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, 6. aprila (četvrtak) 2023. godine sa početkom u 11:00 sati, a prijave za online učešće otvorene su do utorka, 4. aprila 2023. godine. Link za registraciju dostupan je na oficijelnoj web stranici Privredne komore Republike Srpske.

Predavači na radionici su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Siniša Begović, Hrvatska i
  • Aleksandar Mastilović, BiH.

Primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji  troškova kao i donošenju odgovarajućih poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka – pronađite više informacija i prijavite se.

Zajedno do inovativnih modela poslovanja!Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.