SME TRANSFORM CALL - Boost Up !

SME TRANSFORM CALL – Boost Up ! (eitmanufacturing.eu) – rok za prijavu 30. 09. 2021.

EIT Manufacturing najavljuje finansijsku podršku od preko 1 mil. €, kao i namjensku stručnu podršku za projekte transformacije malih i srednjih preduzeća.

Ko se može prijaviti? Vi ste evropsko MSP* koje planira transformirati svoje proizvodne linije ili proizvodne sisteme.

Traže mala i srednja preduzeća** koja su spremna dovesti poslovanje na sljedeći nivo konkurentnosti i mati projekt transformacije koji se odnosi na njihove proizvodne linije i/ili proizvodne sisteme.

Sjedište je smješteno u bilo kojoj zemlji Horizon Europe i sa značajnim komercijalnim ili industrijskim prisustvom u drugim zemljama Horizon Europe.

Komercijalno prisustvo definisano je kao više od 20% prodaje kompanije, dok je industrijsko prisustvo definisano kao više od 20% radne snage kompanije

Za šta se možete prijaviti? Namjenska stručna podrška u implementaciji projekta i do 150.000 € finansijske podrške.

Rok za prijavu je 30. 09. 2021.

Više informacija i apliciranje – http://businesscreation.eitmanufacturing.eu/transform/

Misija EIT Manufacturing -a je okupiti evropske proizvođače u inovacijskim ekosistemima koji stvaraju/ dodaju jedinstvenu vrijednost evropskim proizvodima, procesima i uslugama i utiču na stvaranje globalno konkurentne i održive proizvodnje.

*Detaljan opis kriterija podobnosti provjerite na http://businesscreation.eitmanufacturing.eu/transform/

**„manje od 250 zaposlenih; godišnji promet ne prelazi 50 miliona eura… i/ili ukupni godišnji bilans stanja ne prelazi 43 miliona eura“.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.