Learnio: platforma za edukaciju - made in B&H

Learnio je mobilna i web multimedijalna platforma koja je dizajnirana da omogući pristup edukaciji uvijek i svugdje, u skladu sa vremenom u kojem živimo. Bazirana je na kratkim video lekcijama koje dostavljaju komadiće znanja na konkretan, lako usvojiv, efikasan i efektivan način. Korisnik može da pogleda kratku video lekciju kući, na poslu ili na putu od posla do kuće. Uz svaku lekciju korisnik ima priliku da potvrdi ili provjeri znanje kratkim kvizom, da osvoji bonus poene ili da ponovo pogleda lekciju u slučaju da je za neke sadržaje isto potrebno. Korisnik naravno ima priliku da ocijeni svaku edukaciju i svoj ostavi komentar.

Komparativna prednost Learnia su odlično poredani mehanizmi unutar same aplikacije! Svaki korak koji vodi korisnika kroz proces edukacije je pažljivo osmišljen, dizajniran i prilagođen digitalnom dobu, opremljen da se uhvati u koštac sa izazovima društvenih mreža, bombardovanja informacijama i svega što odvlači fokus korisnicima. Learnio traži pažnju, drži fokus i daje motivaciju korisniku za pažljivo slušanje i usvajanje znanja! Istraživanja su pokazala da je retencija (zadržavanje znanja) do 80% bolja nego konvencionalnim načinima edukacije! Na Web Admin Panelu, samo jednim klikom administrator aplikacije uvijek može da pogleda detaljne statistike iz ugla čitave kompanije, pojedinačne edukacije ili bilo kojeg korisnika i reaguje u realnom vremenu u slučaju potrebe.

Learnio je već uspješno riješio probleme bržeg onboardinga i svakodnevne kontinuirane edukacije velikim domaćim i internacionalnim kompanijama. Mnogi su brzo prepoznali Learnio kao važan alat za uštedu, poboljšanje prodaje, dizanje kvaliteta i za efikasnije poslovanje. Ukoliko je Vaše radno okruženje dinamično, progresivno i želite da odlično educirani uposlenici budu Vaša prednost javite se odmah na semir@antcolony.io!Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.