„Digitalna transformacija MSP-a“ za 2021. godinu

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo je javni natječaj za odabir korisnika grantova tekućeg transfera za projekt Digitalna transformacija MSP-a za 2021. godinu.

Svrha javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika grantova za realizaciju njihovih projekata u cilju jačanja konkurentnosti i rasta MSP-a kroz provedbu mjera podrške za digitalnu transformaciju malih i srednjih poduzeća i jačanja otpornosti MSP-a na krizu izazvanu COVID-19.

Sve prijave dostavljene do  26. studenog/novembra 2021. godine, biće prihvaćene, odnosno sve prijave koje imaju poštanski pečat najkasnije s navedenim datumom.

Pogledajte detaljne informacije o Javnom natječajuIzradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.