GIZ i OECD provode ankete u svrhu istraživanja ponude i potražnje usluga poslovne podrške

Usluga poslovne podrške i njihova potražnja fokus su istraživanja i ankete koju provode GIZ i OECD do 15.2.2023. godine.

Pozivamo Vas da popunite anketu o pružanju usluga poslovne podrške (BBS) i anketu o potražnji poslovnih usluga i da nas podržite u informiranju o preprekama – želimo čuti Vaše preporuke u cilju poboljšanja trenutne situacije i učiniti potražnju i pružanje usluga poslovne podrške u Bosni i Hercegovini efektivnijim.

Anketa o pružanju usluga poslovne podrške (BSS)

Ponuda poslovnih usluga: Ova anketa za cilj ima mapiranje pružanja usluga poslovne podrške i ovim putem će se nastojati prikupiti podaci o nizu usluga koje poduzećima nude različiti pružatelji usluga poslovne podrške. Anketom će se također odrediti glavne prepreke efektivnog pružanja usluga poslovne podrške u BiH iz ugla pružatelja usluge poslovne podrške i stajališta pružatelja usluga poslovne podrške po pitanju potencijalnih preporuka za politike u cilju poboljšanja trenutne situacije.

ISPUNI ANKETU

Anketa o potražnji poslovnih usluga u Bosni i Hercegovini

Potražnja poslovnih usluga: Ova anketa za cilj ima mjerenje potražnje za uslugama poslovne podrške od strane malih i srednjih poduzeća (MSP) u Bosni i Hercegovini (BiH). Od ispitanika iz MSP će se tražiti da pruže informacije o svom iskustvu sa uslugama poslovne podrške, mjeri u kojoj su upoznati sa različitim uslugama i njihovom zadovoljstvu ovim uslugama. Anketa također ima za cilj mjerenje glavnih prepreka za poslovni razvoj i rast prema mišljenju ispitanika, uz fokus na digitalizaciji i internacionalizaciji. Ispitanici će također dati svoje mišljenje o potencijalnim preporukama za politike koje će pružanje usluga poslovne podrške u BiH učiniti efektivnijim i u većoj mjeri prilagođenim njihovim potrebama.

ISPUNI ANKETUIzradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.