Riješite svoj
it problem u 4 koraka

Imate problem u poslovanju a koji je vezan za IT?

Smatrate da možete unaprijediti svoje poslovanje koristeći digitalnu tehnologiju?

Želite da ubrzate i optimizirate svoje poslovne procese?

b2bit.ba spaja mala i srednja preduzeća sa IT firmama u BiH.

Web aplikacija b2bit.ba Vam omogućava da kroz 4 koraka riješite svoj IT problem ili unaprijedite svoje poslovne procese koristeći digitalnu tehnologiju. 

U slučaju potrebe za asistencijom prilikom definisanja IT problema koji imate ili određenim pojašnjenjem slobodno nam se obratite putem kontakt forme ili direktno na e-mail info@b2bit.ba

1. Registracija na sistem

Prvi korak u rješavanju Vašeg IT problema jeste registracija na b2bit.ba. Proces registracije je jednostavan i nakon što je završite bićete u mogućnosti da uredite svoj profil i što je još važnije, da objavite koji problem želite da riješite. Registrovati se možate klikom na dugme.

2. Objava IT problema
(izazova)

Nakon registracije i prijave sa podacima koje ste upisali, dobićete mogućnost da klikom na dugme objavi izazov, opišete IT problem koji želite da riješite. Nakon što objavite izazov, više od 70 IT kompanija iz Bosne i Hercegovine će dobiti notifikaciju da ste objavili Vaš IT problem (izazov).

3. Izbor optimalnog rješenja

Sve IT kompanije koje smatraju da mogu adekvatno riješiti Vaš IT problem će Vas kontaktirati i ponuditi svoje rješenje. Na ovaj način b2bit.ba Vam omogućuje odabir između više ponuđača sa različitim tehničkim rješenjem i odgovarajućom finansijskom ponudom. Vi ćete odabrati najpovoljnijeg ponuđača te krenuti u proces implementacije.

4. implementacija i
rješenje problema

Nakon što IT eksperti iz odabrane firme završe svoj posao Vaš problem će biti riješen na adekvatan i stručan način a Vi ćete se moći u potpunosti posvetiti razvoju svog poslovanja.

pogledajte kako su naši virtuelni preduzetnici riješili it problemeIzradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.