Webinar Digitalni marketing:
Kako da Google i Facebook postanu vaši prijatelji?

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa Agencijom za digitalni marketing Luma AD doo Tuzla, uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime Njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, organizuje webinar Digitalni marketing – Kako da Google i Facebook postanu vaši prijatelji?

Na ovom webinaru predstavnici malih i srednjih preduzeća, ali i drugi zainteresovani učesnici, imaće priliku da saznaju više o osnovnim konceptima digitalnog marketinga, ulozi društvenih mreža u poslovnom svijetu i korištenju istih u marketinške svrhe, kao i korisne savjete o korištenju Google alata u marketinškim aktivnostima.

Webinar se održava u utorak, 16.06.2020. sa početkom u 13.00 h. Predavač je g-đa Marina Lukić, osnivač i direktor firme Luma AD doo Tuzla i certificirani stručnjak za Google Ads.

Prijava za učešće na webinaru na sljedećem linku – PRIJAVI SE!Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.