Obavještavamo vas da Targer School of Industry od slijedeće sedmice pokreće online nastavu za svoje glavne edukacijske programe. U nastavku prenosimo obraćanje firme Targer.

Poštovane kolegice i kolege,

Ovim korakom želimo našu kompaniju usmjeriti putem neizbježne digitalizacije poslovanja. A to ćemo učiniti tako što ćemo našim klijentima i cjelokupnoj stručnoj javnosti pomoći da također masovno digitalizuju dio svojih procesa. U ovom slučaju procesa stručne i personalne edukacije, osnaživanja, povezivanja i udisanja dodatne energije i nadahnuća.

Cjelokupan program je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, a u ime njemačke vlade. Ovim putem im se ispred naše kompanije, kao i cjelokupne BH stručne javnosti, srdačno zahvaljujemo. GIZ je svojim pokroviteljstvom osigurao da svi događaji iz naše online serije budu dostupni javnosti bez plaćanja naknade.

Cjelokupna škola nosi naziv: Targer SOI Digital Education Program 2020: Industrija za budućnost (Industry for Future).

Sastoji se od 4 programa, od kojih su prva dva prilagođena trenutnom stanju ekonmije i industrije uzrokovane Corona krizom:

  1. Program 1: PIT Online Serija Panela: Izađimo jači!!!
  2. Program 2: Targer SOI Webinar Serija: Liderstvo kroz krizu i neizvjesnost
  3. Program 3: Targer SOI Online Trening Serija: Targer Frontline – Škola proizvodnih rukovodilaca
  4. Program 4: Targer SOI Online Trening Serija: Lean – Yellow Belt

Prva dva programa će se u naredna 3 mjeseca izvoditi u redovnom terminu svakog četvrtka od 18.00 – 19.30.
Dakle, prvi događaj iz naše serije PIT Online panela se održava u čertvrtak, 30.04.2020. u 18.00.

Ubilježite sebi datum jer dolaze panelisti od kojih se ima mnogo toga korisnog čuti. Naziv prve panel diskusije je: Šaka u glavu za industriju – Kako ostati na nogama

Programi su namjenjeni rukovodećim i stručnim kadrovima proizvodnih kompanija. Kao i svim onima koji s takvima blisko sarađuju. A naravno, i svima onima koji žele ojačati svoje personalne i liderske sposobnosti, te na taj način sebi i svojim kompanijama pomoći da još jači kroče u budućnost. Upravo je hrabro i proaktivno liderstvo potrebno odmah.

Prijave na prvi događaj će biti otvorene u ponedjeljak 27.04.2020. Pratite nas (Targer i PIT) za više pravovremenih detalja na našim društvenim mrežama LinkedIN i FB, kao i web stranicama (http://www.targer.ba/soi/ i www.pit.ba).

Targer School of Industry – Naše edukacije dodaju vrijednostIzradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.