Serija webinara na temu Online trgovine

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Inovacionim centrom Banja Luka, a u okviru inicijative “Centar za digitalnu transformaciju” koju ove institucije implementiraju u saradnji sa Ministarstvom za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske i Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske, organizuje seriju webinara na temu Online trgovine.

Webinar ‘’IT alati za rad na daljinu’’ ponudio je informacije o aktuelnim digitalnim komunikacionim platformama (MS teams, Zoom, Meet, Adobe Connect i sl.) iz korisničkog ugla. Webinar je održan u ponedjeljak 25. 05. 2020., a možete ga ponovo pogledati klikom na dugme: 

Webinar „Elektronska prodaja (e-commerce)’’, održan je u srijedu, 27. 05. 2020. Učesnici webinara imali su priliku dobiti odgovore na sljedeća pitanja: Kakav je zakonski tretman prodaje putem interneta? Koji su oblici poslovanja putem interneta? Poreski i neporeski tretman online prodaje? Primjeri dobre prakse? EU regulativa i iskustva? Webinar možete ponovo pogledati  klikom na dugme: 

Webinari se organizuju uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime Njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.