Prednosti automatizacije i robotizacije

U srijedu 12. 08. 2020. godine, sa početkom u 10.00 sati, održaće se poslijednji u nizu webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’ u organizaciji DKR Njemačkog centra za robotiku Tuzla, pod nazivom ‘’Prednosti automatizacije i robotizacije’’. Na ovom webinaru ćemo imamo čast ugostiti predstavnika firme FANUC za Adria regiju, g. Franc Žaberla, tehničkog direktora, koji će na praktičnim primjerima prezentovati osobine i karakteristike FANUC robota, te uspješne priče koje su nastale modernizacijom industrijskih sistema uvođenjem robota u proizvodne procese. Ključne informacije o implementaciji robota u industrijskim sistemima, načinima njihove aplikacije, osobinama i isplativosti industrijskih manipulatora, saznaćemo od predstavnika kompanije koja ima najviše instaliranih robota u svijetu.

Kao i svi prethodni webinari iz ove serije, i ovaj posljednji u nizu, realizuje se uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Link za prijavu – PRIJAVI SE!

Više informacija o webinaru možete naći na sljedećem linku – kliknite ovdje.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.