Potpisivanje Sporazuma o saradnji na uspostavljanju mreže za digitalnu transformaciju

U utorak 17. decembra 2019. godine, u Banjaluci će u 10.00 sati, u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, biti potpisan Sporazum o saradnji na uspostavljanju mreže za digitalnu transformaciju privrede Republike Srpske. Sporazum će potpisati g. Srđan Rajčević, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske, g. Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske, g. Borko Đurić, predsjednik Privredne komore Republike Srpske, g. Drago Gverić, direktor Inovacionog centra Banja Luka i gđa Ellen Kallinowsky, voditeljica GIZ programa Lokalne razvojne strategije, u sklopu kojeg se provodi i projekat Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća, a koji je i inicirao uspostavu i obezbjedio odgovarajuću stručnu i materijalnu podršku za rad Mreže.

Sporazum ima za cilj uspostavljanje okvira i formalizaciju saradnje strana potpisnica Sporazuma u ostvarivanju zajedničkog nastojanja da se kreiraju uslovi za primjenu novih digitalnih tehnologija i digitalnih poslovnih modela u privredi Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.