“Poslovno planiranje – digitalna mapa puta” – prijavite se na trening!

Projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, koji finansira vlada Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u cilju povećanja kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju, za mala i srednja preduzeća, organizira besplatne edukacije na temu digitalne transformacije, koje prisutni mogu direktno primijeniti u svojim kompanijama.

Besplatne edukacije funkcioniraju kao treninzi (uživo), radionice (uživo i online) i webinari (online), pri čemu teme koje budu predstavljene na treninzima i radionicama će biti detaljnije obrađivane na webinarima, uz navođenje konkretnih primjera na kojima učesnici mogu bolje razumijeti kako koristit određene digitalne tehnologije, rješenja i poslovne modele.

Cilj narednog treninga, kojeg organizira GIZ u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske, je omogućiti učesnicima i učesnicama da unaprijede znanje i razmjene iskustva u oblasti poslovnog planiranja kao važnog preduslova za uspjeh poslovnih strategija i dobrog pozicioniranja preduzeća na tržištu.

Kroz praktičan i interaktivni rad, učesnici i učesnice će imati priliku da se upoznaju sa alatima za poslovno planiranje (poput digitalne mape puta), te da se informiraju o tome kako primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji troškova kao i donošenju poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka.

Trening “Poslovno planiranje – digitalna mapa puta”, bit će održan uživo u Privrednoj komori RS (Banja Luka, ul. Branka Ćopića 6), a prijave za učešće su otvorene do petka 19.5.2023. godine.

Predavači na radionici su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Miodrag Kostić, Srbija
  • Kemal Kačapor, BiH
  • Aleksandar Mastilović, BiH

Zajedno do inovativnih modela poslovanja!Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.