WEBINAR 1
Hitne i odlučne mjere u kriznom poslovanju

ČETVRTAK, 14.05.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/esyTj9X

Corona kriza kao šansa. Sad je vrijeme za pravo liderstvo. Natjerajmo sebe i svoje okruženje na inovativno i proaktivno ponašanje. Kreativnost i mašta nam upravo sad mogu biti od velike pomoći!!!

Sve to svakako ima smisla, ali kad kuća gori, onda je prevashodno potrebno ugasiti požar. Ako smo dobili šaku u glavu i pokušavamo ostati na nogama, onda je jedina moguća vodilja to da bez poraza ili barem na nogama okončamo meč.

Predstavljamo vam webinar na kojem se neće ponavljati priča sa početka, već će se pažnja usmjeriti na prezentaciju praktičnog kriznog menadžmenta. Ponudit će se rješenja i priče onih koji su to u praksi najbolje obavili, rješenja koja mogu poslužiti kao inspiracija za sve ostale. Te priče će biti prenešene od strane predavača i gostiju webinara.

Ovaj webinar kao i cijeli Targer SOI Digital Educational Program 2020 se izvode od strane Targer E&C u suorganizaciji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”.

Učešće na webinaru je besplatno. Svaki učesnik se prijavljuje na webinar pojedinačno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu.
Više informacija možete saznati na: http://www.targer.ba/soi/seminar.php?id=77Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.