PIT ONLINE PANEL 7:
Kako biti otporan na udare kriza?

ČETVRTAK, 02.07.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/dbP-KDw

Svaka bitka je dobijena ili izgubljena i prije nego što je počela. Ovako otprilke glasi jedna od teza drevnog kineskog vojnog stručnjaka.

Iako se ustvari i tokom same bitke još uvijek može utjecati na njen ishod, poenta je manje više jasna: pripreme za bitku su ključne.

U našem kontekstu, bitka je ekonomska i poslovna kriza. Ovdje mislimo na bilo koju krizu u bilo kom vremenu, mada je trenutno fokus na Corona krizu i predstojeću recesiju.

Kako biti spreman za krizu? Da li je to uopšte moguće ako kriza dođe iznenada kao oluja i ostavi ekonomsku pustoš iza sebe? Kako se razvija ta općenita otpornost na udare?

O tome će se razgovarati na narednom Online PIT Panelu pod nazivom “Kako biti otporan na udare kriza” sa ekspertima koji imaju šta za reći. Ovog puta na travnjak panel diskusije izlaze:

#Dr. Edin Gastan, direktor, Elsta Mosdorfer Bosnia, Živinice, BiH
#Đorđe Maričić, direktor, Maverick Consulting, Beograd, Srbija,
#Ejub Topić, prokurista – HIK i Promondis Energy, Sanski Most, BiH
#Ermina Salkičević, Dizdarević, HR menadžerica, Madi, Tešanj, BiH – Moderatorica

I ova panel diskusija, u okviru kampanje „IZAĐIMO JAČI“ podržana je od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH“, u ime Njemačke vlade.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu.

Učešće na panelu je besplatno.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.