PIT ONLINE PANEL 8:
Budućnost industrije?

ČETVRTAK, 16.07.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/gP2XZ6R

Šta donosi budućnost proizvodnih operacija? Kako se u tu budućnost uklapaju koncepti izvrsnosti, efikasnosti, digitalizacije, borbe za kadrove? Da li će biti industrije bez Industrije 4.0 i do kad ćemo mi u BiH i regiji biti samo jeftinija ispostava za proizvodnju dijelova i komponenti za kupce iz razvijenih zemalja?

Koliko možemo da predvidimo iz prethodnih kriza u našoj bliskoj i dalekoj prošlosti izazvanih različitim faktorima? Koliko možemo da predvidimo posmatranjem ovih nekoliko prethodnih mjeseci od kada je nastala ova kriza?

Da li možemo da iskoristimo modele naprednih država, modele koji su do sada slovili za uspješne ili ćemo pak morati da stvaramo nove?
O ovim suštinskim pitanjima za BH ekonomiju i industriju razgovaramo na izlaznoj panel diskusiji naše serije panela koja je pokrenuta kao odgovor na Corona ekonomsku krizu pod nazivom “IZAĐIMO JAČI“.

Čast nam je na ovom panelu poslušati predviđanja ljudi od struke sa značajnim iskustvom u poslovnim procesima vođenja velikih kompanija:

#Snježana Köpruner, Generalna direktorica, GS Tvornica mašina– Travnik, BiH
#Izudin Neimarlija, Član uprave, Heidelberg Cement– Kakanj, BiH 
#Dr. Emir, Džanić, Cambridge Innovative System Solutions– Zagreb, HR
#Rijad Durkić, Izvršni urednik portala, Klix.ba– Sarajevo, BiH – MODERATOR

I ova panel diskusija, u okviru kampanje „IZAĐIMO JAČI“ podržana je od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. 

Učešće na panelu je besplatno.

 


Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.