PIT ONLINE PANEL 6:
Recesija dolazi - jesmo li spremni?

ČETVRTAK, 25.06.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/gP2XZ6R

Nismo očekivali niti željeli recesiju, ali smo je iskoristili za dugoročno jačanje svoje tržišne pozicije.
Ovako otprilke glasi parola mnogih kompanija i pojedinaca koji su teška vremena ekonomskih kriza iskoristili za postavljanje temelja svojih budućih uspjeha. Jer upravo se to, tokom i neposredno nakon recesija u prošlosti, dešavalo: intenzivno stvaranje gubitnika i pobjednika.

Sva istraživanja pokazuju da nas očekuje manje ili više teška svjetska recesija u naredne dvije godine. To će imati ozbiljne posljedice na naše živote, karijere i biznise. Šta poduzeti sad odmah?

Kako se vrše pripreme za recesiju u vlastitim kompanijama, te kakve preporuke djelovanja mogu podjeliti s nama, o tome ćemo na na predstojećem PIT online panelu razgovarati sa gostima iz značajnih kompanija za BH ekonomiju.

Sastav 6. PIT panel diskusije:

#Maid Jabandžić, direktor, Madi – Tešanj,
#Ernad Smajić, direktor, Malak Janj – Donji Vakuf,
#Mirsad Hadžihasanović, BD Care Fusion – Cazin,
#Anela Valjevac, Phoenix Pharma – Sarajevo, Moderator

Obogatite svoje znanje i razumjevanje industrijskih procesa, a s nama podjelite svoja vlastita razmišljanja. Pridružite nam se.

Ova panel diskusija je podržana od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na panelu je besplatno.

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.