ONLINE WEBINAR 4:
Poslovni modeli za predstojeću krizu

ČETVRTAK, 09.07.2020. u 18.00.

Sva strateška i operativna prilagođavanja poslovanja uslovima rada tokom Corona krize su naravno relativno kasno urađena, odnosno u toku same krize. Neki su teško stradali, neki su imali cvjetanje biznisa, mnogi su zasad prošli neutralno.

Ali predstojeća recesija, po mnogim predviđanjima najveća još od vremena velike depresije iz 1929. godine, donosi nove probleme, kao i nova pravila ponašanja koja mogu biti tas na vagi uspjeha i neuspjeha naših biznisa i karijera. Kakvi su to biznis modeli otporni na predstojeću krizu? Kako krizu preživjeti stabilno i izaći još jači?

Na prethodne dvije panel diskusije u organizaciji TARGER E&C smo mogli saznati kako poduzetnici i direktori savjetuju da poslovno djelujemo u duhu predstojeće svjetske ekonomske krize, a mogli smo takodjer čuti i primjere iz njihovih vlastitih kompanija.

Ovim webinarim zaokružujemo temu liderstva kroz neizvjesnost. TARGER-ov standardni webinarski tandem predavača u sastavu Dr. Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić će obraditi sljedeće segmente:

  • Rezime ključnih ideja sa prethodna dva PIT online panela
  • Preporuke vodećih svjetskih stručnjaka za poslovno djelovanje kroz recesiju
  • Primjeri najboljih praksi iz kompanija
  • Vlastita razmišljanja i prognoze

Ova serija webinara je podržana od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.

Pridružite se ovom webinaru s ciljem efektivne razmjene znanja i razmišljanja.

Dobrodošli.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na webinar zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na webinaru je besplatno.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.