ONLINE WEBINAR 3:
Inovativno i agilno djelovanje

ČETVRTAK, 18.06.2020. u 18.00.

Od preživljavanja do cvjetanja biznisa.

Kriza je. Pa šta. Napadni ofanzivno, proaktivno, agilno. Napadni inovativno i kreativno. Iskoristi priliku jer pitanje je kada će se ovakva šansa opet ukazati.
Na trećem po redu webinaru u organizaciji kompanije Targer posvećenom inovativnom i agilnom liderstvu, tim predavača će rezimirati suštinu pristupa, metoda i koncepata koje su učesnici do sada imali prilike čuti, kako od panelista u okviru tekuće serije webinara/panela, tako i iz primjera proaktivnog djelovanja širom svijeta tokom Corona krize.

Jedna od metoda inovativnog pristupa poslovanju koja će se obraditi je i već planetarno poznati Design Thinking.

Tim predavača će biti u sastavu Dr. Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić.

Ova serija webinara je podržana od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.

Pridružite se ovom webinaru s ciljem efektivne razmjene znanja i razmišljanja.

Dobrodošli.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na webinar zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na webinaru je besplatno.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.