ONLINE WEBINAR 2:
Put ka digitalnom poslovanju i komunikacijama - Industrija 4.0

ČETVRTAK, 28.05.2020. u 18.00.

Da li je digitalizacija poslovanja nužnost ili je to samo ukras kojim se mogu ukrašavati oni sa viškom novaca? Šta sve digitalizacija obuhvata? Koji su aspekti i segmenti digitalizacije u industrijskom poslovanju? Koje su razlike i kako se nadopunjuju pojmovi digitalizacija, informatizacija i automatizacija? Kako digitalizacija konkretno povećava produktivnost, profitabilnost, konkurentnost i poslovnu spremnost općenito?

Predavači Dr Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić će skupa sa gostujućim izlagačima imati zadovoljstvo predstaviti vam ovu temu u novom svjetlu. Osvrti će se prenijeti u formi osnovnih konceptualnih postavki, ali i konkretnih primjera iz najboljih regionalnih i svjetskih praksi.

Cijeli program upravo s ključnim fokusom na digitalizaciju poslovnih sistema kompanije Targer i cijelog BH društva u okviru kampanje “IZAĐIMO JAČI” podržao je “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”.

Pridružite nam se na ovom webinaru s ciljem efektivne razmjene znanja i razmišljanja. Dobrodošli.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na webinar zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na webinaru je besplatno.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.