PIT ONLINE PANEL 5:
Razvoj vlastitih proizvoda i brenda

ČETVRTAK, 11.06.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/gP2XZ6R

Razvoj vlastitih proizvoda i izgradnja jakog brenda je vaš cilj? Ili možda u trenutnom načinu poslovanja želite unijeti veći stepen dodavanja vrijednosti vašim proizvodima i uslugama? Želite još inovativnije i agilnije zakoračiti u poslovnu budućnost?

Onda je TARGER-ova sledeća PIT Online Panel diskusija odlična prilika za dodatno osnaživanje vašeg poslovanja i karijera. Dovoljno je pogledati sastav panel diskusije i zaključiti: ovi ljudi imaju šta za reći, cjelokupnu temu gradnje brenda i vlastitih proizvoda su demonstrirali na svom vlastitom primjeru. Njihovi primjeri, kompanije, brendovi govore dovoljno za sebe. A na panelu ćemo čuti njihove priče i prijedloge za djelovanje.

Sastav 5-og PIT Online Panela je:

#Marija Češkić, Glavna urednica portala Manager.ba, Mostar, BiH – Moderatorica,
#Zlatko Tanović, Suosnivač i direktor, Gazzda, Sarajevo, BiH,
#Marija Vukoja, direktorica, Hajdučke Vrleti, Posušje, BiH,
#Denis Kraljević, suosnivač, Derubis Yachts, Vitez, BiH.

Ova panel diskusija je podržana od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na panelu je besplatno.

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.