PIT ONLINE PANEL 4:
Hrabro i inovativno djelovanje - Liderstvo za budućnost.

ČETVRTAK, 04.06.2020. u 18.00.

Da li je u našim poslovnim životima ikada postojalo adekvatnije vrijeme za još hrabrije i inovativnije djelovanje? Da li će takvo vrijeme postojati još ikako do kraja naših karijera?

Ovog puta na teren PIT Online Panel diskusije po nazivom: „HRABRO I INOVATIVNO DJELOVANJE – LIDERSTVO ZA BUDUĆNOST“ izlazi sljedeća postava:

#Dr. Advan Begović, Siemens Mobility, Minhen, DE
#Neven Marinović, Euclid Network, Beograd, SR
#Dr. Hazim Bašić, Mašinski Fakultet, Sarajevo, BiH
#Đorđe Maričić, Maverick Consulting, u ulozi moderatora

Serija panel diskusija pod nazivom „IZAĐIMO JAČI“ podržana je od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH“, u ime Njemačke vlade.

Pridružite nam se i u ovoj Online PIT panel diskusiji, dajte Vaš doprinos, podijelite s nama Vaša iskustva, i budite dio ove pozitivne priče!!!.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu. Učešće na panelu je besplatno.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.