On-line panel 3:
Digitalizacija industrije (4.0) odmah!!!

ČETVRTAK, 21.05.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/d-rYA35

 

Vrijeme digitalizacije poslovanja je sad i odmah!!!

Ako je i bilo dilema, onda je za vrijeme Corona krize postalo kristalno jasno da digitalizacija prerasta neizostavan put ka budućnosti savremenog poslovanja.
Svaka kriza nosi neka svoja obilježja i neke novitete u poslovnom svijetu, pa tako i trenutna. Rad od kuće zahtijevao je prilagođavanje, te uvođenje novih tehnika i tehnologija rada. “Preko noći” smo podlegli procesu digitalizacije. U veoma kratkom roku bili smo primorani da savladamo nove tehnologije i to nerijetko jednu, pa drugu, treću, sve dok nismo pronašli najbolju za naš sistem poslovanja.

U sklopu ove Online PIT Panel diskusije u organizaciji konsultantske kuće Targer E&C razgovarat će se o samom procesu digitalizacije, njegovom uvođenju, njegovim prednostima i nedostacima kao smjernicama shodno grani poslovanja. Svoja mišljenja i najbolje prakse sa učesnicima će podijeliti sljedeća postava gostiju:

#Robert Ćutuk, Alloy Whels kompanija
#Bojan Sadiković, InfoStudio kompanija
#Vedran Šimunović, INTERA Tehnološki Park
#Dr. Emir Džanić, Cambridge Innovative System Solutions, moderator

Cijeli niz panela i webinara u sklopu ovog programa upravo s ključnim fokusom na digitalizaciju poslovnih sistema podržao je Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade, u okviru kampanje “IZAĐIMO JAČI”.

Napomena: Svaki učesnik se prijavljuje na panel zasebno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu.
Pridružite nam se na ovoj Online PIT panel diskusiji s ciljem efektivne razmjene mišljenja na ovu temu. Učešće na panelu je besplatno.



Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.