On-line panel 2:
Kako efektivno komunicirati kroz krizu?

ČETVRTAK, 07.05.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/evB-QHr

Kako efektivno komunicirati kroz krizu: Javnost, uposlenici, kupci, dobavljači… Ovu temu obrađuje naredna, druga po redu, PIT Online Panel diskusija u okviru kampanje #IZAĐIMOJAČI koja se sprovodi od strane konsultantske kuće Targer E&C uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade.

Ovog puta mjesto u panelu će zauzeti slijedeći panelisti:

#Dragana Roter, Senior Communication Expert, Maverick Consulting – Beograd, RS
#Aida Salkić, Menadžerica korporativnih komunikacija, Prevent CEE – Sarajevo, BiH
#Nina Bijedić – Mujanović, Direktorica, Vispak – Visoko, BiH
#Kemal Balihodžić, UpTrend Marketing Solutions, Sarajevo, BiH – Moderator

Učešće na panelu je besplatno. Svaki učesnik se prijavljuje na panel pojedinačno, nakon čega zaprima link za prijavu na svoju email adresu.
Vrijeme pravog liderstva je upravo sad. Pridružite se ovom online panelu i tako pomozite i sebi i drugima da iz ove situacije izađemo snažniji.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.