On-line panel 1:
Šaka u glavu za industriju – Kako ostati na nogama.

ČETVRTAK, 30.04.2020. u 18.00.

Link za prijavu: https://lnkd.in/enr-vdX
Password – 149 096 574

Šaka u glavu za industriju – Kako ostati na nogama je naziv narednog Targer/PIT Online Panela u okviru kampanje #IZAĐIMOJAČI, a dio serije panela na kojima se rasvjetljava stanje i mogućnosti domaće industrije da se kao prvo izbori sa krizom, a kao drugo, da je iskoristi za jačanje vlastite pozicije.

Ovog puta uz standardni Targer/PIT tim, kao panelisti su direktori/vlasnici kompanija koji su odličan reprezent naše industrije:

#SelmaBradarić, Medena Commerce, Tešanj
#MajaBralovićSmith, Mibral, Sarajevo
#MirsadRamić, Cromex, Prijedor

Vrijeme pravog liderstva je upravo sad. Pridružite se ovom online panelu i tako pomozite i sebi i drugima da iz ove situacije izađemo snažniji. To će ujedno biti prilika i da se predstavi cijeli program Targer-ovih online edukacija za naredni period, kao i dio Targer tima i partnera.

On-line panel je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH a u ime Njemačke vlade.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.