Google SEO večernja škola

Besplatna večernja škola sa temom “Google SEO” sa ciljem da steknete znanje potrebno za zaposljenje na mjesto “Junior SEO”. Naučiti možete: Šta je to SEO tj. optimizacija za pretraživače/tražilice? Kako se djeli SEO? Kako prepoznati organski, a kako plaćeni listing na Google? Kako zaraditi putem SEO? Koji su to ranking faktori? Zamke redizajna i pogrešnih strategija. Praćenje rankinga i istraživanje traženosti određene ključne riječi ili fraze. Kako se mjeri ispravno SEO uspjeh? Šta su to conversion rate (stopa konverzije) i usabiliy (koristljivost) i kakve veze one imaju sa SEO?

Nedim Šabić je jedan od rijetkih koji se više od 18 godina bavi raznim digital marketing disciplinama, kako na domaćem, tako na inostranom tržištu. Trenutno radi u Njemačkoj i kroji digital marketing strategije velikim korporacijama. On je jedan od osnivača Konverzije, a njegova predavanja su prožeta humorom. SEO smatra svojom nativnom disciplinom i osvojio je mnogo nagrada za najbolja predavanja na njemačkim SEO konferencijama. Jedan je od organizatora digital marketing konferencije Konverzija.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.