Karakteristike aplikacije
industrijskih robota

DKR Njemački centar za robotiku Tuzla, uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u okviru serije webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’, realizuje u srijedu, 1.7.2020., sa početkom u 14.00 sati interaktivni live webinar na temu ‘’Karakteristike aplikacije industrijskih robota’’.

Webinar, namijenjen menadžmentu u proizvodnim preduzećima i ostalim industrijama u kojima se primenjuje industrijska robotika i automatizacija, ali i predstavnicima preduzeća i privrednih udruženja, te predstavnicima vladinih institucija koje rade na realizaciji programa podrške privredi, daje odgovore na pitanja vezana za ubrzavanje procesa proizvodnje, smanjenje troškova proizvodnje, te mogućnosti korištenja industrijskih robota u proizvodnim procesima.

Predavačica je gđa Maja Hadžiselimović, inženjerka mehatronike trenutno zaposlena u MRK-Systeme GmbH i German Bionics System GmbH, koja radi na razvoju aplikacija pretežno za automobilsku industriju. Gđa Hadžiselimović je članica Upravnog odbora euRobotics, nacionalna koordinatorica za Evropsku Sedmicu robotike i Project Officer IT Girls inicijative.

Link za prijavu – PRIJAVI SE!

Više informacija o webinarima na sljedećem linku – kliknite ovdje.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.