Ekonomska isplativost
primjene industrijskih robota

Tokom serije webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’, u organizaciji DKR Njemačkog centra za robotiku Tuzla, upoznali smo se sa procesima automatizacije i sa različitim aplikacijama industrijskih robota. Međutim, svi ovi procesi počinju s jednim vrlo bitnim segmentom, a to je ekonomska isplativost. Kako razmišljaju menadžeri koji donose odluku o uvođenju industrijskih robota i kako se vrši analiza ekonomske isplativosti? Odgovore na ova pitanja ćemo saznati od našeg sljedećeg govornika, dr. Edina Gaštana na interaktivnom live webinaru na temu ‘Ekonomska isplativost primjene industrijskih robota’’, u srijedu, 29. jula 2020. godine sa početkom u 18.00 sati, koji se kao i svi prethodni webinari iz ove serije realizuje uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Dr. Edin Gaštan je inžinjer mašinstva i direktor Elsta Mosdorfer Bosnia doo. Svoju doktorsku tezu je odbranio na Univerzitetu Leibniz u Hanoveru, nakon čega se aktivno uključuje u industriju radeći kao savjetnik menadžmenta u Graewe GmbH, te kao tehnički direktor u Prevent doo.

Link za prijavu – PRIJAVI SE!

Više informacija o webinaru možete naći na sljedećem linku – kliknite ovdje.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.