#DigitalnoVrijeme

Potaknuti situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa (COVID-19), a u želji da se solidariše sa svim građanima u Bosni i Hercegovini, asocijacija IT kompanija Bit Alijansa pokrenula je portal Digitalno vrijeme.

Kompanije, nevladine organizacije, javne ustanove i pojedinci stavljaju na raspolaganje besplatne digitalne usluge koje će građanima olakšati svakodnevnicu provođenja vremena kod kuće, uz korisne sadržaje.

Cilj portala je da ponudi koristan sadržaj za sve generacije stanovništva u Bosni i Hercegovini, stoga su uključeni digitalni alati koji će omogućiti usvajanja novih znanja, čitanje ili slušanje besplatnih knjiga, olakšati komunikaciju, omogućiti gledanje online predstava iz pozorišta širom BiH, kao i sadržaje za zabavu. Također, dostupni su savjeti i vježbe za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja, kao i mogućnosti za primanje i pružanje pomoći svima onima kojima je u ovom trenutku potrebna.

Solidarnošću olakšajmo jedni drugima ovaj period u kojem se nalazimo i pokažimo da se u najvećoj nevolji prepoznaju i naše najbolje vrijednosti!

#OstaniKuci, prati uputstva kriznih štabova i iskoristi sadržaje koje donosimo.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.