BESPLATNI WEBINAR
Digitalna transformacija mikro, malih i srednjih preduzeća u BiH

Link za prijavu: prijavi se!

Kakva ekonomska kriza je ispred nas ? Kakav život nas očekuje? Kako će se potrošači ponašati? Na koji način će se navike mijenjati – sve su to pitanja koja postavljaju eksperti u industriji.

 Bez obzira na činjenicu da poduzetnike i poduzetnice čekaju izazovna vremena, realnost je takva da se oni sa tim izazovima moraju nositi, te da će iz njih izaći jači samo oni koji reaguju sada i krizu prepoznaju kao promjenu, a ne kao kraj. Networks INT d.o.o. u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenareit (GIZ) GmbH organizira sjajan webinar “Digitalna transformacija mikro, malih i srednjih preduzeća u BiH”.

Sa nama će biti izvrsne trenerice:

#Dobrila Močevic, PR i Digitalni mediji
#Erna Šošević, osnivačica Bizbooka i poduzetnica
#Aida Soko, konsultantica za finansije i poslovanje

Pozurite jer broj mjesta je ograničen. Organizator prijave prima još danas!Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.