Cloud i digitalni alati
formula za trajno poboljšanje poslovanja

SRIJEDA, 24.06.2020. u 11.00.

Link za prijavu: prijavi se!

Digitalizacija poslovanja se posebno nužnom pokazala upravo u vrijeme pandemije. Kao ključno se pokazalo da preduzeće mora imati jasno razvijenu organizacijsku strukturu, da poslovni procesi trebaju biti jasno definirani i prilagođeni za digitalni svijet te da zaposleni moraju imaju sve potrebne pristupe do najbitnijih podataka i dokumenata, koje trebaju pri radu.

Kako je izgledalo vaše poslovanje tokom pandemije? Lako ste se suočili sa novonastalom situacijom i prilagodili način poslovanja ili ste cijelo vrijeme samo gasili požar? Vrijeme je da sumiramo i razmotrimo nove modele poslovanja.

Optimizacija odnosno automatizacija poslovanja mora biti dostupna svim tipovima i veličinama preduzeća. 

Pridružite nam se na besplatnom webinaru. Kroz praktične primjere ćemo obraditi sljedeće teme:

  • Poslovanje u oblaku i prednosti za kompanije.
  • Poslovni program u oblaku. Cloud vs Web vs Desktop ERP – sličnosti i razlike.
  • Prednosti računovodstva u oblaku – tehnološki i finansijski aspekt na konkretnim primjerima.
  • Prednosti ePoslovanja. Rad na daljinu uz pomoć digitalnih alata.
    • Optimizacija i automatizacija poslovnih procesa. Primjer: PANTHEON Workflow
    • Možemo li da izbjegnemo prekucavanje podataka sa papirnih dokumenata u doba digitalizacije? Digitalizacija prijema, prepoznavanja, obrade i izdavanja dokumenata. Primjer: eDokumentacija i eKnjiženje.
    • Primjer: PANTHEON Backup – Sigurnosna kopija

Navedeni webinar je edukacija namijenjena predstavnicima malih i srednjih preduzeća koji su zainteresovani za unapređenje poslovanja primjenom digitalnih alata.

Cjelokupan program edukacija je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, a u ime njemačke vlade. GIZ je svojim pokroviteljstvom osigurao da obje edukacije budu besplatno dostupne javnosti.Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.