Automatizacija
kao alat efikasnosti proizvodnje

U nastavku serije webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’, DKR Njemački centar za robotiku Tuzla, uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u srijedu, 15. jula 2020. godine sa početkom u 14.00 sati organizuje interaktivni live webinar na temu ‘’Automatizacija kao alat efikasnosti proizvodnje’’.

Webinar je prvenstveno namijemjen menadžmentu u proizvodnim preduzećima u kojima se primenjuje industrijska robotika i automatizacija, ali i ostalim zainteresovanim za problematiku automatizacije poslovnih procesa, koju će kroz primjere iz prakse na ovom interaktivnom događaju predstaviti g. Semir Herić, inžinjer elektrotehnike zaposlen u Piagroup Austrija. G. Herić je radio kao instruktor na Američkom koledžu za Bliski istok u Kuvajtu, a iza sebe ima dragocjeno dugogodišnje iskustvo rada u bosanskohercegovačkim kompanijama na procesima održavanja i razvoja sistema za automatizaciju.

Link za prijavu – PRIJAVI SE!

Više informacija o webinaru možete naći na sljedećem linku – kliknite ovdje.



Izradu web stranice je podržalo Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.


Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.