Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Vijesti

Sarajevo Digital Marketing 2019.

15.i 16.Novemembra održan je drugi po redu Sarajevo Digital Marketing seminar u hotelu Ibis Sarajevo. Regionalni stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga podjelili su svoje znanje sa više od 100 učesnika seminara.

Pročitaj više
Vijesti

Web platforma B2BiT

Jedan od najvažnijih alata za promociju i implementaciju GIZ projekta “Inovacija i digitalizacija MSP” je i izgradnja funkcionalne web platforme “B2BBiT”, koja će biti osmišljena s namjerom da ispuni trenutno postojeću prazninu u lancu komuniciranja između IT kompanija i MSP. Sastavljena iz nekoliko funkcionalnih komponenti, od kojih se svaka može koristiti i pojedinačno …

Pročitaj više
Vijesti

GIZ “Inovacija i digitalizacija u MSP”

Prema navodima SMEUnited, udruženja MSP u EU, koje okuplja više od 70 kompanija iz preko 30 zemalja, digitalna transformacija je jedan od najvećih izazova sa kojim se susreće sektor malih i srednjih preduzeća (MSP) uopće, a MSP u BiH nisu izuzetak od toga.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.