Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Edukacija

Web shop – rješenje za trgovinu u uslovima pandemije

Ograničenje kretanja i zabrana rada određenih trgovina tokom trajanja globalne pandemije Covid-19 uzrokovale su zastoj u radu mnogih kompanija čije su prodavnice bile zatvorene. Jedino moguće rješenje koje se nameće samo od sebe jeste prelazak na e-commerce, prodaju putem interneta.

Pročitaj više
Edukacija

Kako koristiti aplikaciju Zoom?

Zoom je aplikacija koja se koristi u svrhu audio i video komunikacije između dva ili više korisnika. Aplikacija se može koristiti na različitim uređajima (mobilni telefon, desktop računar, laptop, tablet). Posebnu popularnost ova aplikacija je stekla početkom Covid-19 pandemije a koja traje i danas.

Pročitaj više
Vijesti

#DigitalnoVrijeme

Potaknuti situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa (COVID-19), a u želji da se solidariše sa svim građanima u Bosni i Hercegovini, asocijacija IT kompanija Bit Alijansa pokrenula je portal Digitalno vrijeme.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.