Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Događaji

Uspostavljanje i upravljanje web shop-ovima

Inovacioni centar Banja Luka (ICBL) uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime Njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, a u okviru inicijative “Centar za digitalnu transformaciju” …

Pročitaj više
Edukacija

Vodič za organizacije u toku pandemije

Vodič za organizacije tokom pandemije pruža osnovne zdravstvene i poslovne preporuke i informacije, s namjerom da pomogne MSP da procijene koje mjere trebaju primijeniti u svakodnevnom radu kako bi minimizirali rizik od pandemije, ali i praktičnim savjetima kako to uraditi.

Pročitaj više
Edukacija

Zlatan je dobio svoj webshop!

Kako prodavati svoje proizvode u uslovima zabrane kretanja usljed pandemije Covid-19? Zlatan je shvatio da mu je neophodan webshop kako bi mogao isporučivati proizvode svojim kupcima u vrijeme kada oni fizički ne mogu doći do prodavnice.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.