Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Događaji

Karakteristike aplikacija industrijskih robota

DKR Njemački centar za robotiku Tuzla, uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u okviru serije webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’, realizuje u srijedu, 1.7.2020., sa početkom u 14.00 sati interaktivni live webinar na temu ‘’Karakteristike aplikacije industrijskih robota’’

Pročitaj više
Događaji

PIT ONLINE PANEL 6: Recesija dolazi – jesmo li spremni?

Nismo očekivali niti željeli recesiju, ali smo je iskoristili za dugoročno jačanje svoje tržišne pozicije. Ovako otprilke glasi parola mnogih kompanija i pojedinaca koji su teška vremena ekonomskih kriza iskoristili za postavljanje temelja svojih budućih uspjeha. Jer upravo se to, tokom i neposredno nakon recesija u prošlosti, dešavalo: intenzivno stvaranje gubitnika i pobjednika.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.