Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Događaji

Automatizacija kao alat efikasnosti proizvodnje

U nastavku serije webinara na temu ‘’Industrijska robotika i automatizacija’’, DKR Njemački centar za robotiku Tuzla, uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u srijedu, 15. jula 2020. godine sa početkom u 14.00 sati organizuje interaktivni live webinar na temu ‘’Automatizacija kao alat efikasnosti proizvodnje’’.

Pročitaj više
Događaji

PIT ONLINE PANEL 7: Kako biti otporan na udare kriza?

Svaka bitka je dobijena ili izgubljena i prije nego što je počela. Ovako otprilke glasi jedna od teza drevnog kineskog vojnog stručnjaka. Iako se ustvari i tokom same bitke još uvijek može utjecati na njen ishod, poenta je manje više jasna: pripreme za bitku su ključne.

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.