Informacije

INFORMACIJE

U sekciji informacije možete pročitati edukativne tekstove iz oblasti primjene digitalnih tehnologija u poslovanju malih i srednjih preduzeća, pratiti projektne aktivnosti kao i relevantne informacije iz oblasti digitalnih tehnologija.

Pridružite nam se.

Događaji

Prednosti automatizacije i robotizacije

Ključne informacije o implementaciji robota u industrijskim sistemima, načinima njihove aplikacije, osobinama i isplativosti industrijskih manipulatora, saznaćemo od predstavnika kompanije koja ima najviše instaliranih robota u svijetu.

Pročitaj više
Informacije

Da li je Cloud poslovanje za mala i srednja preduzeća?

Postoje mnogi kriteriji za klasifikaciju malih i srednjih preduzeća, u zavisnosti od veličine kapitala, prihoda, broja zaposlenih ili obima poslova. Ali jedno je sigurno – svi oni moraju izvući maksimum iz ograničenih sredstava koja imaju na raspolaganju. Vrijednosti koje cloud rješenja nude takvim poslovima, bilo koje vrste, su izvrsna, ali u slučaju malih preduzeća, prednosti mogu biti ogromne.

Pročitaj više
Webinari

Pogledajte webinar: Online prodaja za mala i srednja poduzeća

U svijetu u kojem je tehnologija promijenila poimanje poslovanja, fizičke granice su izbrisane, a uz dobru poslovnu strategiju svako poduzeće može pronaći svoje klijente. Pravilno koristeći sve alate, i lokalna poduzeća iz ovih sektora mogu izazove globalne pandemije pretvoriti u poslovne prilike. Steći kvalitetne temelje za digitalnu transformaciju poslovanja moguće je već kroz gledanje ovog webinara,

Pročitaj više

Tražite rješenje za svoj poslovni problem ?
NUDITE digitalne proizvode i usluge ?

Web aplikacija b2bit.ba vam omogućava da na jednom mjestu izložite svoj poslovni problem za kojeg smatrate da ga možete riješiti putem digitalnih tehnologija, da potražite rješenje za svoj poslovni problem ili da predstavite svoja digitalna rješenja za mala i srednja preduzeća.